Så länge jag kan minnas har jag sett livet i ögonblicksbilder. Det låter flummigt, jag vet. Men när jag är i en inspirerande miljö med härliga människor eller besöker nya platser, så ramar jag på något sätt in mina intryck – gör om intrycken till stillbilder. Att bli fotograf var aldrig något jag planerade. Det liksom bara blev så. Vissa saker kanske är menade att bara bli.

Nu några år senare är jag otroligt tacksam över min resa, vardag och alla härliga människor jag fått och får förmånen att fota. Det är fantastiskt att få göra det jag älskar, varje dag!

Foto är ett effektivt sätt att skapa känsla och förstärka budskap. Jag hjälper företag i alla branscher att få unika, personliga och professionella foton för såväl hemsidor som bildmaterial för foldrar, presentations­material och sociala medier.

Vill du veta mer? Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Vi har valt att jobba med Johanna då vi på Visit Linköping & Co tog fram ett nytt bildspråk för hur vi ska kommunicera Linköping som en välkomnande och modern destination. Johanna har verkligen en förmåga att sätta människan i fokus på sina bilder och att levandegöra en känsla, smak och doft som gör att det känns som man upplever det bilden förmedlar.

– Caroline Staaf, Visit Linköping