Företagsfoto

Dags att uppdatera hemsidan? Svårt att hitta bilder att lägga in i presentationen eller till mässan?

Att ha en bildbank med uppdaterade företagsfoton får allt du presenterar att upplevas mer genomtänkt och proffsigt. Vad kännetecknar ert bolag? Vi utgår från behov och utformar unika bilder för ert företag. Med snygga foton höjer ni chanserna att sticka ut med er kommunikation - oavsett plattform. Vid behov kan jag hjälpa till att hitta lämpliga modeller.

Sociala medier

Sociala medier är idag en av de absolut viktigaste och mest effek­tiva marknadsföringskanalerna. Här har ni möjlighet att skapa en personlig och vardaglig kontakt med era kunder. Genom att synas på rätt sätt kan ni påverka och stärka bilden av ert varumärke.

Här arbetar jag med en smidig, prisvärd och kraftfull tjänst där allt är klappat och klart. Ni får kvalitativ kommunikation på sociala medier - utan att behöva lyfta ett finger!

Porträtt

Att hålla den perfekta balansen mellan personligt och proffsigt är viktigt i de flesta branscher. Genom att ha uppdaterade företagsporträtt, som går att använda både på hemsida och sociala medier visar man upp personerna bakom bolaget, utan att tumma på professionaliteten.

Här utgår vi från ert bolag och väljer en porträttform som passar er. Levande porträtt i miljö, enhetliga porträtt i studio - vi väljer det som passar er företag och slutanvändning bäst.


Är du nyfiken?

Hör av dig