Referenser

Johanna har en oslagbar kombination av tjänster. Hon både uppdaterar våra sociala medier och ger oss fantastiska foton. Vi har tidigare haft det svårt att hålla ett kontinuerligt flöde av inlägg på sociala medier, men med Johannas hjälp har det problemet försvunnit. Den tonalitet som vi har arbetat fram tillsammans med henne har visat en mer personlig sida av Indentive.

– Lars-Thomas Rasmussen, Indentive

Vi har valt att jobba med Johanna då vi på Visit Linköping & Co tog fram ett nytt bildspråk för hur vi ska kommunicera Linköping som en välkomnande och modern destination. Johanna har verkligen en förmåga att sätta människan i fokus på sina bilder och att levandegöra en känsla, smak och doft som gör att det känns som man upplever det bilden förmedlar.

– Caroline Staaf, Visit Linköping

Vi anlitade Johanna med anledning att vi fått väldigt goda referenser om hennes arbete. Vi önskade en uppdaterad bildbank att använda på vår nylanserade hemsida. Vi ville att bilderna skulle reflektera vår värdegrund samt påvisa att BYGGOM fokuserar på vikten på ett väl utfört arbete med kvalitet, utav våra mycket kompetenta medarbetare. Vi är mycket nöjda med resultatet som numera visas på vår hemsida, där Johannas glädje och engagemang för att fånga de perfekta bilderna syns tydligt. Med stolthet kan vi meddela att vi får mycket bra feedback på vår hemsida och Johannas bilder är en bidragande faktor till detta.

– Stefan Engström & Richard Swärdh, Byggom

Vi är mycket nöjda med bilderna och speciellt förberedelserna. Det vi uppskattade mest var den positiva energin vi möttes av och kicken vi fick av dig. Kreativ och full av energi. Så här långt har vi använt bilderna som reklam på Facebook. Vi har även planer på att trycka en broschyr och då kommer bilderna väl till pass.

– Maria Romberg, Nioma

Pacific Rim anlitade Johanna Demir för att driva våra sociala medier med uppdateringar tre gånger i veckan. Vi måste finnas där kunderna finns och vi behövde ett proffs! Johanna är en engagerad och väldigt kunnig person – och att hon är en duktig fotograf är ett stort plus. Vi ville att våra sociala medier skulle uppfattas seriöst med kontinuerliga uppdateringar och proffsiga bilder. Hon hittar lämpliga modeller som passar varumärket och hittar olika kreativa fotoidéer, vilket gör det lite roligare att följa oss på sociala medier.

– Reja Savbäck, Pacific Rim